SBWH

SBWH staat voor Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt. SBWH is gespecialiseerd in de aanpak van woonfraude en hennepteelt. Wij onderscheiden ons door een vaste en scherpe prijs vooraf, 15 jaar ervaring met aanpakken van woonfraude en hennepteelt en resultaat.

Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt biedt zijn diensten al aan bij:

Pararius Huurtoets

De Stichting bestrijding Woonfraude en Hennepteelt is een trotse partner van InformatieCheck. Mocht een gescreende huurder zich toch begeven in het illegale circuit dan kan onze partner SWBH u begeleiden. Zo bent u ook bij huurfraude verzekerd van onze inzet. Samen met adviezen, de juiste voorlichting en het gericht handelen van de probleemoplos¬ser SWBH zijn de belangen van de verhuurder in goede handen.

123Wonen

Naast advies hoe u als verhuurder zelf preventieve maatregelen kan nemen, ondersteunt 123Wonen samen met de Stichting SBWH u als verhuurder met raad en daad om de woonfraude effectief te bestrijden. Er zijn verschillende vormen van woonfraude waarvan u als verhuurder schade kunt ondervinden: Onderhuur, Kraak, Overbewoning, Hennepteelt of Overlast.

Verhuurveilig

Stichting VerHuurVeilig is het enige onafhankelijke keurmerk in Nederland en bestaat sinds 2012 en heeft inmiddels, ondanks een strenge selectie aan de poort, 45 deelnemers bestaande uit verhuurmakelaars en groot beheerders in vastgoedmanagement.

Mira Recherche & Adviesbureau

Mira Recherche & Adviesbureau is opgericht door Erik Arts. Erik heeft erg veelrecherche-ervaring opgedaan in zijn meer dan 30 jarige loopbaan bij de politie. Als senior tactisch rechercheur bij Politie Brabant Zuid Oost kreeg hij te maken met alle facetten van het opsporingsonderzoek en heeft hij diverse functies vervuld bij verschillende rechercheafdelingen. Onder andere fungeerde hij als onderzoeksleider in grotere onderzoeken die resulteerden in succesvolle resultaten. De ‘speurzin’ bleek hem in zijn bloed te zitten en door vele specialistische (interne) opleidingen werd zijn professionaliteit aangescherpt.

SBWH
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam