Verhuurder

Als verhuurder wilt u zekerheid dat uw huurder geen malafide huurder is.

Wij bieden u advies en hulp. SBWH biedt u onbeperkt telefonisch advies mbt huurcontracten, screening en controle door het Waardering Register Huurders (WRH). Hiermee bouwen wij voor u een dossier op, waarmee aangetoond kan worden dat aan de zorgplicht als verhuurder wordt voldaan.

Mocht het dan toch niet goed gaan dan kunt u Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt inschakelen om het probleem op te lossen tegen een gereduceerd tarief.

De Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt (SBWH) biedt u als verhuurder het volgende aan:

  1. Advies – de samenwerking tussen de makelaar en SBWH betekend dat de makelaar ten allen tijden kan vragen om advies. Dit gaat om preventie, opstellen huurovereenkomsten, woonfraude herkennen, etc. Dit alles op basis van onze fair use policy.
  2. Afschrik effect – door het voeren van het SBWH logo zullen slechte huurders liever wenden tot een andere makelaar. U werkt immers samen met de SBWH. Daarmee heeft de zekerheid dat u toegang heeft tot de database van Waardering Huurders Register (WRH). U kunt richting uw opdrachtgever kenbaar maken dat u er alles aan doet om slechte huurders te voorkomen.
  3. Rugdekking – de belangrijkste toegevoegde waarde zal zijn dat wij uw opdrachtgever een oplossing bieden tegen een vaste prijs. Omdat U zich verbindt aan SBWH, kan u uw opdrachtgever de probleemoplosser aanbieden tegen een gereduceerd tarief.
  4. Gebruik Meldpunt Verdacht – één jaar lang gebruik van Meldpunt Verdacht. Geef een verdachte situatie door aan ons en wij doen de aangifte bij de politie. Hiermee bouwen wij voor  u een dossier op, waarmee de opdrachtgever altijd kan aantonen dat hij zich als goed verhuurder heeft gedragen.
SBWH
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam