×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Disclaimer

-

Deze website is eigendom van Stichting Verhuur Veilig. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en is formeel geen advies aan u.

De op deze website getoonde informatie is door Stichting Verhuur Veilig met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Stichting Verhuur Veilig verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Stichting Verhuur Veilig worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Stichting Verhuur Veilig aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Stichting Verhuur Veilig aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Stichting Verhuur Veilig opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Stichting Verhuur Veilig alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Stichting Verhuur Veilig niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden.

Verwijzingen naar sites die niet door Stichting Verhuur Veilig worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Stichting Verhuur Veilig uiterst selectief is ten aanzien van de businesspartners en de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Stichting Verhuur Veilig worden onderhouden wordt afgewezen.

Stichting Verhuur Veilig kan besluiten om een businesspartner te verwijderen als haar dienstverlening niet voldoet aan de afspraken of wettelijke bepalingen.

Meer informatie? Neem contact op met Stichting Verhuur Veilig

Telefoonnummer:   085 - 27 35 277
Email:                          info@verhuurveilig.nl

Tweets

Invalid or expired token.

Belangrijke Links:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

En blijf maandelijks op de hoogte van het laaste nieuws
TOP