×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!
Meer informatie? Neem contact op met Stichting Verhuur Veilig Telefoonnummer: 085 - 27 35 277
  • Maak melding

SBWH

  • Home
  • Nieuws
    • Publicaties
  • Businesspartners
    • Aanmelden & kosten
  • Educatie
  • Contact
  • Screening/Ondersteuning
Actuelewaarschuwingen
0
. / Published in nieuws

Je woning of bedrijfspand verhuren… dit kan jou overkomen!

Contante en ongebruikelijke betalingen, fraude, vervalsing, procedures die niet worden nageleefd?

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft bij doorzoekingen zo’n 8000 illegale afslankpillen in beslag genomen. De pillen worden onder meer verkocht onder de naam Iomax en bevatten de harddrug amfetamine schrijft de NOS.

Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt [SBWH] wil naast een veilige en integere verhuurmarkt de verhuurmakelaar helpen om het imago te verbeteren. Wij zijn er van overtuigd dat op de lange termijn deze aanpak positief zal uitwerken voor de verhuurmarkt en de bij ons aangesloten keurmerkhouders zich positief zullen gaan onderscheiden van de rest. Wij vinden het belangrijk dat je als keurmerk wel duidelijk en transparant moet zijn over je dienstverlening.
Kan het keurmerk nog meer doen om het imago beter te maken?  En geven wij cursussen vanuit de Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt. Hierdoor komt veilig verhuur steeds dichterbij huiseigenaren en beleggers. Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt  wil zich onderscheiden met nog meer diversiteiten richting huiseigenaren en verbreding van  deelnemers en haar vakdeskundigheid. Dit vraagt om de juiste huurovereenkomsten, voorwaarden, omgang met persoonsgegevens en een correcte dossiervorming. Voor meer informatie over veilig verhuur en verwante onderwerpen kunt u contact opnemen via T 085-273 52 77 (ma t/m vrij 09.00 – 17.00u) E info@sbwh.nl

Wat er gebeurt na de ontdekking van drugs in woonhuizen en bedrijfspanden kan verschillen afhankelijk van het specifieke land, de lokale wetgeving en de omstandigheden van het geval. In het algemeen zijn er echter een aantal mogelijke gevolgen:

  1. Strafrechtelijke vervolging: Als drugs worden aangetroffen, kan er een strafrechtelijk onderzoek worden gestart. De eigenaar van het pand en de personen die verantwoordelijk worden geacht voor de drugs kunnen worden vervolgd op basis van de drugswetgeving van het betreffende land. Dit kan leiden tot arrestaties, aanklachten en mogelijk gevangenisstraffen als er schuld wordt vastgesteld.
  2. Huisuitzetting of sluiting van het bedrijfspand [Wet Damocles]: In sommige gevallen kan de ontdekking van drugs leiden tot een huisuitzetting of de sluiting van het bedrijfspand. Dit kan gebeuren als het pand wordt beschouwd als een gevaar voor de openbare orde of als er sprake is van herhaalde drugsovertredingen.
  3. Boetes en inbeslagname: Naast strafrechtelijke gevolgen kunnen de eigenaar van het pand en de betrokken personen ook te maken krijgen met boetes en inbeslagname van eigendommen. Dit kan gelden voor zowel de drugs zelf als voor andere zaken die in verband worden gebracht met drugshandel, zoals geld, voertuigen of andere activa.
  4. Juridische procedures: In sommige gevallen kunnen eigenaren van panden te maken krijgen met juridische procedures, zoals het aansprakelijk worden gesteld voor de schade die voortvloeit uit de drugsactiviteiten die in hun pand plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een derde partij schade lijdt als gevolg van de drugsactiviteiten.

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke gevolgen kunnen variëren afhankelijk van de ernst van de drugsgerelateerde activiteiten, de lokale wetgeving en andere factoren. Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met een advocaat of juridisch adviseur voor advies als je te maken krijgt met een dergelijke situatie.

Deel dit bericht

0 delingen
Tagged under: drugspanden, vastgoedfraude

Zoeken in berichten

recente berichten

  • Iedereen die een huis verhuurt moet in Dronten straks misschien vergunning aanvragen

    Meldpunt ongewenst verhuurgedrag verplicht in gemeenten na ingaan Wet Goed Verhuurderschap op 1 juli

  • Makelaar stuit op ‘Bulgarenfraude’: huis onbewoond, maar brievenbus vol bankpasjes

    Makelaar stuit op ‘Bulgarenfraude’: huis onbewoond, maar brievenbus vol bankpasjes

  • Corporatie Woonin-Mitros!- verhoogt huur met 29 procent en onttrekt sociale huurwoningen

    Corporatie verhoogt huur met 29 procent en onttrekt sociale huurwoningen

Meer catagorieen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook eenvoudig op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws, ontwikkelingen, cursussen en waarschuwingen, ben je benieuwd? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt
Daalwijkdreef 47, 1103 AD Amsterdam

T 085-273 52 77 (ma t/m vrij 09.00 – 17.00u)
E info@sbwh.nl

© 2022 All rights reserved. Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt

TOP
0 delingen