×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

BUSINESSPARTNERS

_______________________

Properize B.V.

Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt [SBWH] heeft het screeningssysteem van Properize mogen testen en zijn tevreden met de behaalde resultaten. De kans op detectie van gemanipuleerde loonstroken, bankafschriften en ID-bewijzen is goed te noemen. Daarom kan SBWH het gebruik van dit screeningssysteem aanbevelen.

Securitech Expertise B.V.

Securitech is partner in Identity Solutions. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van documenten, zoals paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen en brondocumenten.Voor identiteitscontrole leveren wij geautomatiseerde documentscanners aan banken, advocaten, makelaars, uitzendbureaus, gemeenten, etc. Naast adviseren en verkopen van apparatuur verzorgen wij ook de service zoals onderhoud, reparatie en software. Met onze trainingen zorgen wij voor bewustwording en kennis binnen uw organisatie.

Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt

Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt (SBWH) is de specialist in het voorkomen en bestrijden van de verschillende vormen van woonfraude zoals onderhuur, oneigenlijk gebruik van en hennepteelt in woonhuizen en bedrijfspanden. Veiligheid door aanpak met resultaat.

Meer informatie? Neem contact op met SBWH

Telefoonnummer:   085 - 27 35 277
Email:                          info@sbwh.nl

TOP