×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

COLUMNS

Stichting Verhuur Veilig is de afgelopen jaren regelmatig in het nieuws geweest. Zo hebben wij o.a. meegewerkt aan een uitzending van Vara Zembla waarin ruim aandacht is besteed aan de schade die vastgoedeigenaren ondervinden door de Hennepteelt in Nederland. Wij zullen blijven werken aan het onder de publieke aandacht brengen van problemen op het gebied van woonfraude.

Nieuwe data Cursus Verhuur veilig of verhuur niet! beschikbaar!!!
Alex Vooren, directeur van Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt (SBWH) is per direct aangesteld als vertrouwenspersoon door en voor de vastgoedsector om de meldingsbereidheid van makelaars en taxateurs op het gebied van ondermijning en criminaliteit te vergroten.
Onderverhuurder moet van oorspronkelijke bewoner het vastgoed verlaten
Illegaal onderverhuren brengt veel geld op is te lezen in dit nieuwsitem van Hart van Nederland. Een gezin in nood onderhuurde een sociale huurwoning in Rotterdam voor € 1800, de originele huurprijs van deze woning is € 655. Maar er blijkt meer aan de hand te zijn namelijk FRAUDE! Ook is er in dit pand
De wet goed verhuurderschap overtreden, dat gaat geld kosten
De Wet Goed Verhuurderschap geeft duidelijkheid aan verhuurders en verhuurbemiddelaars en biedt huurders bescherming: wat mag en wat mag niet? Op 1 januari 2024 zijn enkele aanvullende bepalingen in werking getreden. Helaas zijn er notoire overtreders waarvan er een bekend exemplaar is, een Bredase vastgoedondernemer en huisjesmelker, die een dwangsom opgelegd heeft gekregen. Verscheidene meldingen
amsterdamse makelaar honderd procent aansprakelijk voor wegens facilitaire illegale prostitutie. Vandaag uitspraak rechter geweest!
Een Amsterdamse makelaar is vandaag door de Rechtbank voor honderd procent aansprakelijk gesteld wegens faciliteren illegale prostitutie in vastgoed. Niet alle makelaars zijn dus bonafide en betrouwbaar. Dus vastgoedeigenaren doen er goed aan informatie in te winnen betreffende de integriteit van de in te schakelen verhuurmakelaar. Huren van vastgoed gebeurt met enige regelmaat middels Katvangers.
Tagged under: ,

Meer informatie? Neem contact op met Stichting Verhuur Veilig

Telefoonnummer:   085 - 27 35 277
Email:                          info@verhuurveilig.nl

Tweets

Invalid or expired token.

Belangrijke Links:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

En blijf maandelijks op de hoogte van het laaste nieuws
TOP